Echipa de handbal feminin a României, câştigătoarea medaliei de bronz la CM, premiată de Guvern. Cioloş: "Sunt convins că vă veţi califica la Jocurile Olimpice" - GALERIE FOTO

Guvernul a organizat, miercuri, la Palatul Victoria, festivitatea de premiere a echipei naţionale de handbal feminin a României, câştigătoare a medaliei de bronz la Campionatul Mondial, fiecare jucătoare urmând să primească 60.000 de lei, premierul Dacian Cioloş transmiţându-le că vor avea tot sprijinul său şi că e convins că se vor califica la JO.

3100 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal feminin a României, câştigătoarea medaliei de bronz la CM, premiată de Guvern. Cioloş: "Sunt convins că vă veţi califica la Jocurile Olimpice" - GALERIE FOTO

Echipa de handbal feminin a României, câştigătoarea medaliei de bronz la CM, premiată de Guvern. Cioloş: "Sunt convins că vă veţi califica la Jocurile Olimpice" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Premierul Dacian Cioloş le-a spus handbalistelor, în cadrul unei ceremoniei de premiere, că România a demonstrat că este un nume în handbalul mondial şi că este convins că vor merge mai departe la Jocurile Olimpice, el mulţumindu-le jucătoarelor şi felicitându-le.

"România a demonstrat că este un nume în handbalul internaţional. Eu sunt convins că veţi merge mai departe la JO si veţi veni cu rezultate cât mai bune. Felicitări pentru toată echipa şi pentru titlul de golgheter al CM obţinut de Cristina Neagu. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce ne-aţi oferit", a precizat Cioloş.

Premierul a mai spus că Guvernul susţine performanţa sportivă, dar, pentru ca anii următori să existe rezultate bune, este nevoie ca sportul de masă să fie sprijinit, de asemenea.

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici