Echipa naţională de tineret a României s-a cazat la Forli, înainte de startul Campionatului European/ Când este programat primul MECI al tricolorilor - FOTO

După câteva zile de cantonament petrecute la Bagno di Romagna, naţionala U21 s-a mutat la Forli, sâmbătă, acolo unde jucătorii şi staff-ul vor fi cazaţi pe durata Campionatului European U21.

256 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională de tineret a României s-a cazat la Forli, înainte de startul Campionatului European/ Când este programat primul MECI al tricolorilor - FOTO

Echipa naţională de tineret a României s-a cazat la Forli, înainte de startul Campionatului European/ Când este programat primul MECI al tricolorilor - FOTO

Federaţia Română de Fotbal a anunţat şi repartizarea pe camere a celor 23 de jucători convocaţi pentru turneul final din Italia şi San Marino. În mare parte, fotbaliştii stau în cameră cu colegii de la echipă sau din acelaşi campionat, însă există şi excepţii.

Repartizarea pe camere la hotel: Nedelcearu – Grigore, Ştefan – Rus, Petre – Man, Ivan – Cicâldău, Manea – Băluţă, Ghiţă – Hagi, Căbuz – Olaru, Radu – Puşcaş, Coman – Nedelcu, Paşcanu – Vlad, Dragomir – Ciobanu, Boboc.

Duminică, de la ora 18.00, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor pe perioada turneului final, publicul şi reprezentanţii mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia. Şedinţa de pregătire se va desfăşura la Stadio Tonino Pantieri din Meldola, acolo unde vor avea loc toate antrenamentele tricolorilor pe durata Campionatului European.

România este repartizată în grupa C la Campionatul European, alături de Croaţia, Anglia şi Franţa. Primul meci al tricolorilor va avea loc marţi, 18 iunie, de la ora 19:30, împotriva Croaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici