VIDEO  Echipa naţională feminină de futsal a Iranului a refuzat să cânte imnul ţării la un turneu internaţional

Echipa naţională feminină de futsal a Iranului, care a câştigat Campionatul Ţărilor din Asia Centrală (CAFA) din 2023 în Uzbekistan, a refuzat să cânte imnul naţional la ceremonia de închidere.

124 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională feminină de futsal a Iranului a refuzat să cânte imnul ţării la un turneu internaţional

Echipa naţională feminină de futsal a Iranului a refuzat să cânte imnul ţării la un turneu internaţional

Este un gest de solidaritate cu mişcarea de protest din Iran, aşa cum reiese din imaginile difuzate pe reţelele de socializare. Nu este prima dată când sportivii sau echipele iraniene fac acest gest.

Mulţi sportivi au refuzat să cânte imnul la meciurile interne, regionale sau internaţionale, în sprijinul protestelor pentru libertate din ţara lor, ducând la excluderi din echipă sau la intervenţii ale forţelor de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici