Echipa României de ştafetă 4x100 m liber masculin s-a calificat în finală la Campionatele Mondiale de la Lima

Echipa României de ştafetă 4x100 m liber masculin, din care face parte şi David Popovici, s-a calificat marţi seara în finala probei la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

404 afișări
Imaginea articolului Echipa României de ştafetă 4x100 m liber masculin s-a calificat în finală la Campionatele Mondiale de la Lima

Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern anunţă că echipa României s-a calificat în finala probei de ştafetă 4x100 m liber masculin cu primul timp din serii.

Din echipa României fac parte David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu.

Ştafeta României şi-a încheiat evoluţia în serii cu timpul de 3:19.28 minunte şi şi-a câştigat dreptul de a evolua în finală. Aceasta este programată în noaptea de marţi spre miercuri de la ora 3.21, ora României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici