Echipa Rusiei speră să câştige meciul cu România

Echipa de tenis a Rusiei speră să câştige partida cu România şi să ajungă în finala Cupei Davis, jucătorii ruşi susţinând că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a juca mai bine şi a învinge.

18 afișări
Imaginea articolului Echipa Rusiei speră să câştige meciul cu România

Echipa Rusiei speră să câştige meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am avut rezultate proaste în ultimele săptămâni şi trebuie să aştept să văd ce fac în continuare, dar sunt gata de joc şi de-abia aştept să o fac şi să încep să câştig meciuri luna aceasta. Suntem echipa mai bună ca poziţionare, dar trebuie să câştigăm, să facem tot posibilul să trecem de prima rundă.Vom lupta, vom face tot ce putem şi, cum am spus, suntem gata să câştigăm", a declarat Marat Safin (numărul 25 ATP).

Ruşii spun că au fost foarte bine primiţi în România şi că la confortul lor a contribuit şi Ion Ţiriac, care le-a pus la dispoziţie avionul personal. "Managerul meu este din România şi este unul dintre cei mai importanţi oameni din această ţară. Ion Ţiriac ne-a dat avionul său personal să venim de la Bucureşti la Sibiu, ceea ce este foarte frumos din partea lui", a spus Safin.

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni Rusia, în primul tur al Grupei Mondiale, meciul urmând să aibă loc în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 6-8 martie.

Echipa de Cupa Davis a Rusiei pentru întâlnirea de la Sibiu va fi formată din jucătorii Marat Safin (numărul 25 ATP), Dimitri Tursunov (numărul 28 ATP), Mihail Iujnâi (numărul 61 ATP) şi Teimuraz Gabaşvili (numărul 77 ATP).

România îi va alinia pe Victor Hănescu (numărul 37 ATP), Victor Crivoi (numărul 127 ATP), Adrian Cruciat (numărul 174 ATP) şi Horia Tecău (numărul 1292 ATP). Andrei Pavel va debuta cu această ocazie în postura de căpitan-nejucător.

Citeşte şi:

Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră

România speră să producă "surpriza cea mare" la Sibiu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici