Echipajul feminin de 8+1 al României, medalie de argint la CM de canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit, duminică, medalia de argint la Campionatele Mondiale de canotaj de la Poznan.

13 afișări

Echipajul român, format din canotoarele Roxana Cogianu, Ionelia Neacşu, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Barabaş şi Teodora Stoica, a fost devansat de cel al Statelor Unite ale Americii, iar pe locul trei s-a clasat Olanda.

România a mai cucerit o medalie de argint, sâmbătă, în proba de dublu rame, prin Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu.

Acestea au fost singurele probe în care România a fost reprezentată la CM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici