Echipajul României pe ultimul loc la 4 vâsle la CM de canotaj

Echipajul feminin de 4 vâsle al României s-a clasat, vineri, pe locul al cincilea, ultimul, în finala B din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj care se desfăşoară pe lacul Karapiro din Noua Zeelandă.

21 afișări

România, cu o echipă formată din Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Andreea Boghian şi Cristina Ilie, a terminat cursa cu timpul de 7 minute, 3 secunde şi 7 sutimi.

Finala B a fost câştigată de China (6:52.09), fiind urmată de Canada (6:54.80). Locul al treilea a fost ocupat de Elveţia (6:55.46), iar pe locul al patrulea s-a clasat echipajul din Rusia (7:01.09).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici