Editorial Cristian Tudor Popescu: A. Mutu

"Ştii cine sunt eu, bă?! Îmi stai tu mie în cale, băi, prăpăditule?!" În ciuda tuturor diferenţelor care pot fi enumerate pe loc, A. Mutu şi C.V. Tudor au ceva fundamental în comun: convingerea fermă că, la trecerea lor, oamenii obişnuiţi trebuie să aştepte în genunchi şi cu gura căscată ca să-i scuipe Zeul în ea.

79 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: A. Mutu

Editorial Cristian Tudor Popescu: A. Mutu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Năpustirea asupra antrenorului Fiorentinei, vine după ce A. Mutu a lovit cu sălbăticie doi ospătari, unul în România, altul la Firenze pentru că n-a mai vrut să-i aducă băutură pe datorie. Ca şi C. V. Tudor bruscând şi înjurând oameni, A. Mutu nu s-a gândit o clipă că are trei copii al căror tată devine un simbol al derbedeismului în fotbalul european. Despre rolul lui de model pentru tinerii români e ridicol să mai vorbim, A. Mutu m-a lămurit în urmă cu câţiva ani că vrea să-şi trăiască viaţa cum crede, că n-au decât să nu se ia după el. Ca şi grija care-l roade pe A. Mutu pentru imaginea României... Lăsând la o parte profilul moral al insului A. Mutu în raport cu societatea, rămâne raportul lui cu fotbalul, sportul datorită căruia ştim cum îl cheamă.

Citeşte continuarea editorialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici