Eduard Novak, supărat că în Ministerul Sportului nu există tablouri cu marii campioni

  • Ministrul Sportului Eduard Novak a constatat „cu stupoare” că în instituţie nu există tablouri cu marii campioni ai României.
  • „Dacă ne dorim performanţă, trebuie să ne respectăm eroii”, a scris acesta pe Facebook.
360 afișări
Imaginea articolului Eduard Novak, supărat că în Ministerul Sportului nu există tablouri cu marii campioni

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am observat cu stupoare că în interiorul ministerului nu există fotografii ale marilor noştri campioni: Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin, Simona Halep, Gabriela Szabo etc... Îmi doresc ca sportivii, tinerii, copiii să vadă zilnic imaginile acestor eroi care au făcut istorie, ale căror poveşti de viaţă şi succes sunt o sursă de motivaţie. Trebuie să ne lăsăm inspiraţi de reuşitele lor, de modelul pe care îl reprezintă pentru tinerele generaţii, dar şi pentru noi, ceilalţi”, a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

Acesta a anunţat că a decis să schimbe înfăţişarea ministerului, în zona intrării, unde vizitatorii iau primul contact cu acest mediu, precum şi în alte câteva locaţii importante din interior.

„Casa sportului românesc trebuie să se identifice cu cei care au scris istoria sa. Este o chestiune de onoare”, a conchis Eduard Novak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici