Eduard Novak a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Ciclism

  • Noul Ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat pe Instagram că a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism (FRC).
  • Conform statutului FRC, se vor organiza în cel mai scurt timp alegeri pentru ocuparea postului rămas vacant.
445 afișări
Imaginea articolului Eduard Novak a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Ciclism

Eduard Novak a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Ciclism

„În virtutea noilor mele responsabilităţi în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, un proiect de suflet, în care am investit şapte ani de muncă, pasiune şi încredere în viitorul acestui sport”, a scris Eduard Novak pe pagina de socializare.

Eduard Novak a ocupat funcţia de preşedinte al FRC din 2013, fiind propus ca Ministru al Tineretului şi Sportului în noul guvern condus de Florin Cîţu, din partea UDMR.

Conform statutului FRC, se vor organiza în cel mai scurt timp alegeri pentru ocuparea postului rămas vacant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici