Edward Iordănescu: Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc

Selecţionerul Edward Iordănescu consideră că echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc, înaintea primelor meciuri de pregătire ale Naţionalei, după ce a obţinut calificarea la Campionatul European – Germania 2024.

123 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc

Edward Iordănescu: Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc

Selecţionerul Edward Iordănescu a vorbit la FRF.tv la reunirea lotului pentru cele două meciuri de luna aceasta. Iordănescu a spus că merge pe continuitate, pune accent pe omogenitatea creată în preliminarii şi a spus că selecţia pentru EURO rămâne deschisă până la reunirea dinainte de turneul final.

Selecţionerul spune că presiunea nu a dispărut, se simte şi mai mult, însă de data aceasta este una plăcută. De asemenea, acesta a tras şi un semnal de alarmă: „Avem mult de muncă! Belgia e Belgia, iar Slovacia e la al treilea EURO consecutiv şi are jucători care joacă în primăvara europeană la echipele de club”.

„Echipa naţională reprezintă, pentru mine, locomotiva realităţii fotbalului românesc, care încă suferă şi cu toţii ne dorim ca această competiţie să-şi ridice nivelul, ceea ce este un lucru esenţial”, a mai spus Iordănescu.

El a vorbit şi despre filmul „În inima Naţionalei”: „Mă bucur că românii vor vedea cum şi cât s-a muncit pentru această calificare. E o surpriză şi pentru băieţi, nu au ştiut de acest film. Eu am ştiut, dar am uitat, atenţia mea a fost strict pe organizarea meciurilor”.

În martie, tricolorii dispută primele meciuri de pregătire după ce a obţinut calificarea la Campionatul European – Germania 2024. Astfel, vineri, 22 martie, pe Arena Naţională, se va juca România – Irlanda de Nord, iar marţi, 26 martie, la Madrid, se va juca partida Columbia – România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici