Egalată de Craiova în prelungiri, FCSB a dat cu piciorul victoriei

  • Într-o etapă în care campioana CFR Cluj a dispus pe teren propriu cu 3-1 de FC Argeş, vicecampioana FCSB a terminat la egalitate, 1-1, cu CS Universitatea Craiova, duminică seară, pe „Arena Naţională”.
  • FCSB rămâne fără victorie pe teren propriu în 2023.
  • Totuşi, a izbutit să se califice matematic în play-off.
846 afișări
Imaginea articolului Egalată de Craiova în prelungiri, FCSB a dat cu piciorul victoriei

FOTO: Facebook Universitatea Craiova

FCSB are probleme în finalurile de meci, în Superliga de fotbal. Acum câteva runde a fost „întoarsă” de Farul, iar duminică, tot acasă, a păţit-o cu CS Universitatea Craiova.

După ce a deschis scorul în minutul 2 prin Edjouma, gruparea bucureşteană a primit gol de la Kolici, în minutul 90+1. Meciul s-a terminat nedecis, scor 1-1.

După 26 de etape, FCSB, locul 3, are 48 de puncte, iar Craiova (locul 5) - 45. Pe primele două locuri se află Farul, 55 de puncte, şi CFR Cluj, 53 de puncte.

O victorie i-ar fi menţinut pe bucureşteni la doar 3 puncte distanţă de locul 2 şi la 5 de lider, însă acum se văd presaţi din urmă de Rapid, aflat la 2 puncte distanţă şi de adversara de duminică seara, Universitatea Craiova, care e la doar 3 puncte.

Alături de Farul, CFR şi Rapid

Cu toate acestea FCSB devine a patra echipă care nu mai poate pierde matematic prezenţa în play-off, alături de Farul, CFR şi Rapid.

FCSB a marcat repede, în minutul 2, după ce chiar la primul atac ratase o primă şansă de a deschide scorul. Edjouma a fost la locul potrivit, pentru a introduce în poartă o minge respinsă în faţă de Laurenţiu Popescu, în urma unui corner.

Acelaşi Laurenţiu Popescu s-a evidenţiat apoi la şutul din careu al lui Cordea, pentru ca oltenii să scape spre finalul reprizei de o eliminare, dictată iniţial de centralul Cojocaru lui Nchama şi anulată ulterior de asistenţii din camera VAR pe motiv de offside.

Gazdele continuă să domine şi în prima parte a reprizei secunde, când Florinel Coman l-a evidenţiat din nou pe Popescu. Eugen Neagoe face câteva schimbări ofensive cu un sfert de oră înainte de final, în timp ce gazdele întăresc defensiva.

Mişcarea se dovedeşte benefică oaspeţilor, care în primul minut suplimentar de joc au egalat, la capătul unui corner la care Târnovanu, autorul unei parade salvatoare cu câteva minute înainte, a ieşit neinspirat pe centrare, iar Cristea a trimis o boltă în propria poartă, sub presiunea lui Elvir Koljic.

S-a încheiat 1-1, cu craiovenii în atac în minutele suplimentare de joc, în speranţa câştigării tuturor celor 3 puncte.

Remiza face ca FCSB să rămână fără victorie pe teren propriu în 2023 în Superligă, după înfrângerea cu Farul, dar cu 3 succese în deplasare, la Hermannstadt, Voluntari şi CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici