Elena Bogdan, în premieră în manşa a doua a unui turneu WTA

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan, locul 527 WTA, venită din calificări, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (3), pe americanca Lauren Davis, locul 55 WTA, şi s-a calificat în premieră în turul doi al unui turneu WTA, la Acapulco (Mexic), o competiţie cu premii totale de 250.000 de dolari.

333 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan, în premieră în manşa a doua a unui turneu WTA

Elena Bogdan (Imagine: Alexandra Cadantu/ Mediafax Foto)

În turul al doilea, Bogdan va juca împotriva sportivei din Slovacia Magdalena Rybarikova, locul 50 WTA, care a dispus, tot marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, de croata Alja Tomljanovici, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 10.

Pentru calificarea în manşa secudă, românca va primi un premiu de 3.310 dolari şi 48 de puncte WTA.

Elena Bogdan, 22 de ani, s-a calificat pentru prima dată în carieră pe tabloul principal de simplu al unui turneu WTA la ediţia 2013 a competiţiei de la Bad Gastein (Austria). Cea mai bună clasare a ei a fost pe locul 151 WTA, pe care l-a ocupat în iulie 2011.

La acest tureu principala favorită este rusoaica Maria Şarapova, locul 2 WTA, care a obţinut şi ea calificarea în turul 2. Dacă atât Bogdan, cât şi Şarapova trec de această manşă, ele se vor întâlni în sferturile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici