Elena Isinbaieva şi-a doborât recordul mondial în sală

Atleta Elena Isinbaieva şi-a depăşit recorul mondial în sală în proba de săritură cu păjina, reuşind o performanţă de cinci metri şi un centimentru, în cadrul reuniunii de la Stockholm, care a avut loc joi seară.

169 afișări
Imaginea articolului Elena Isinbaieva şi-a doborât recordul mondial în sală

Elena Isinbaieva (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Precedentul record era de cinci metri şi fusese stabilit de sportiva rusă în 15 februarie 2009, la Doneţk.

Isinbaieva este şi deţinătoarea recorului mondial în aer liber, după ce în august 2009 a sărit cinci metri şi şase centimetri, în cadrul unui concurs desfăşurat la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici