Rod Stewart, „huiduit" în Germania, când făcea o demonstraţie de susţinere pentru Ucraina

Rod Stewart a fost „huiduit" în Germania, la un concert, în timp ce făcea o demonstraţie de susţinere pentru Ucraina.

Urmărește
1056 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart, „huiduit" în Germania, când făcea o demonstraţie de susţinere pentru Ucraina

Rod Stewart, „huiduit" în Germania, când făcea o demonstraţie de susţinere pentru Ucraina

Încă de când Rusia a lansat invazia Ucrainei, în urmă cu mai bine de doi ani, Sir Rod Stewart l-a criticat deschis pe Putin. Dar cântăreţul pare să fi fost huiduit la Leipzig pentru cel mai recent omagiu adus Kievului.

Cântăreţul în vârstă de 79 de ani, care s-a pronunţat împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, a cântat vineri la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig. Înainte de a cânta Rhythm Of My Heart, hitul său din 1991 - pe care el îl numeşte cântec de război şi pe care l-a dedicat Kievului în spectacolele recente -, steagul ucrainean a fost proiectat pe ecran. Apoi au fost proiectate imagini cu Zelenski, ceea ce a provocat huiduieli, strigăte şi fluierături puternice din partea mulţimii, potrivit Sky News.

Videoclipurile din reţelele de socializare arată cum mulţimea huiduie în timp ce Sir Rod îl salută pe preşedintele ucrainean.

Interpretul a condamnat în mod regulat Rusia începând cu anul 2022, iar recent l-a numit pe Vladimir Putin un „nemernic" în timpul unui interviu acordat postului Sky News.

În octombrie 2022, Sir Rod a dezvăluit, de asemenea, că a închiriat şi mobilat o casă pentru o familie de şapte refugiaţi ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici