Eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play off-ul Europa League

  • CFR Cluj a fost învinsă marţi seara, în deplasare, în manşa a doua, din cel de al treilea tur preliminar al UEFA Champions League, de elveţienii de la Young Boys Berna, cu scorul de 3-1.
  • Cu scorul general de 4-2, elveţienii s-au calificat în play off-ul Ligii Campionilor.
1776 afișări
Imaginea articolului Eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play off-ul Europa League

Sursa foto: Mediafaxfoto

CFR Cluj va evolua în play off-ul Europa League, unde urmează să întâlnească în dublă manşă echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad, care a fost la rândul ei eliminată din Liga Campionilor de moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

În debutul partidei, clujenii au primit un cadou nesperat, Omrani profitând de o eroare defensivă a elveţienilor, deschizând scorul, în minutul 4. Mateo Susic a fost la un pas de a majora scorul, însă şutul său a fost respins în corner de portarul advers.

Bucuria suporterilor ardeleni nu a durat nici 20 de minute. Jordan Siebatcheu a egalat din faţa porţii, lovind cu capul o minge centrată perfect de pe dreapta de Moumi Ngamaleu (1-1, min. 23). Peste doar 2 minute, acelaşi Moumi Ngamaleu a şutat puternic din marginea careului, învingându-l pe Arlauskis (2-1, min. 25).

Elveţienii au rămas în ofensivă şi în minutul 42 Jordan Siebatcheu a făcut dubla, majorând la 3-1 scorul în favoarea celor de la Young Boys Berna.

Dominarea elveţienilor a continuat şi după pauză, Meschack Elia şutând în bară, în minutul 48.

Puţinele speranţe de a reveni în meci, ale ardelenilor, sunt năruite de Adi Păun, care în minutul 63 îşi procură al doilea cartonaş galben şi îşi lasă echipa în inferioritate numerică.

Elveţienii au jucat ultima jumătate de oră cu singurul scop de conserva rezultatul, meciul terminându-se cu scorul de 3-1 şi 4-2 la general.

Young Boys Berna se califică în play off-ul Ligii Campionilor, unde va juca împotriva celor de la Ferencvaros, în timp ce CFR Cluj se va lupta pentru un loc în grupele Europa League, cu Steaua Roşie Belgrad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici