Elveţia: Fotbalist suspendat 50 de ani pentru că a insultat un arbitru

Fotbalistul portughez Ricardo Ferreira, care evoluează în liga a patra elveţiană, a fost suspendat 50 de ani pentru că l-a insultat şi agresat pe arbitru la un meci cu formaţia SC Worb, informează L'Equipe.

105 afișări
Imaginea articolului Elveţia: Fotbalist suspendat 50 de ani pentru că a insultat un arbitru

Fotbalist suspendat 50 de ani în liga a patra elveţiană (Imagine: Shutterstock)

Ferreira l-a lovit pe arbitru cu mingea în cap, l-a insultat şi l-a stropit cu apă, la finalul partidei.

De la începutul carierei, Ricardo Ferreira a mai fost sancţionat din cauza comportamentului său. El a mai fost suspendat 45 de meciuri pentru insulte şi violenţe la adresa adversarilor sau arbitrilor.

"Arbitrii mă cunosc. Mă aşteptam să fiu suspendat un an sau doi. Dar 50 de ani? Fotbalul este viaţa mea", a declarat portughezul pentru cotidianul Blick.

Suspendarea lui Ferreira va expira la 5 iunie 2064, când fotbalistul va avea 78 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici