Emil Săndoi: A fost un meci la trei zile și nu am reușit recupera foarte bine jucătorii

Emil Săndoi, antrenorul echipei Concordia Chiajna, a încercat să găsească scuze după înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-2, cu FC Botoșani, în urma căreia formația ilfoveană a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga I.

4 afișări

”Sunt dezamăgit, chiar dacă pentru noi a fost un meci la trei zile, n-am făcut o partidă bună. Puteam să rupem echilibrul în prima repriză, dar nu am reușit să o facem. După aceea, cred că a intervenit o cădere în jocul nostru în repriza secundă”, a spus Emil Săndoi la DigiSport.

Oaspeții au deschis scorul în partea a doua a jocului, prin Golofca, fotbalist ce a marcat cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri, după ce Bălgrădean reușise să respingă șutul lui Istvan Fulop.

”Am și primit primul gol pe o greșeală de marcaj, un jucător care alunecă acolo. Astea sunt problemele noastre, de la începutul campionatului. A trebuit să jucăm cu doi fundași centrali cu care nu am jucat niciodată până în momentul de față. A trebuit să schimbăm pe bandă rulantă. Am avut și ceilalți fundași centrali accidentați. S-au făcut greșeli în zona centrală”, a spus tehnicianul ilfovenilor.

Vaşvari a majorat scorul cu un șut superb din interiorul careului de 16 metri. Tehnicianul Concordiei Chiajna a explicat motivele înfrângerii cu Botoșaniul.

”La golul de 0-2 a fost greșeală de marcaj, pentru că aveam superioritate, am tratat cu superficialitate, nu am apucat să strângem. Așa s-a făcut diferența. Nu am stat bine nici din punct de vedere fizic. Albu de-o săptămână accidentat, nu a putut să facă nimic”, a mai precizat Săndoi, care a mai adăugat: ”Dacă am fi jucat la o săptămână am fi putut recupera din jucători. Și Melinte a fost accidentat pentru partida de astăzi. Nu îmi rămâne decât să felicit echipa, nu am fost lucizi nici la finalizare. În ceea ce ne privește încercăm să ne refacem pentru că ne așteaptă un meci greu”, a încheiat Săndoi.

În urma acestui eșec, Concordia Chiajna ocupă locul 10 în clasament, cu 8 puncte și va evolua în runda următoare, în deplasare, cu Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici