Emma Răducanu eliminată în optimi la Portoroz, Slovenia

Jucătoarea de tenis britanică Emma Răducanu (83 WTA) a fost eliminată joi din turneul de tenis WTA 250 de la Portoroz (Slovenia), fiind învinsă în oprimile competiţiei de germana Anna-Lena Friedsam (213 WTA).

284 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu eliminată în optimi la Portoroz, Slovenia

Emma Răducanu eliminată în optimi la Portoroz, Slovenia

Friedsam a câştigat confruntarea la capătul unui meci de trei seturi, ce a durat două ore şi 20 de minute, cu 7-5, 0-6, 6-3.

La capătul unui prim set disputat, cu 7 break-uri, germanca a câştigat ulimele două game-uri, prefigurând surpriza ce avea să urmeze.

Răducanu a revenit cu un 6-0 categoric, dând senzaţia că poate să-şi valorifice statutul de favorită.

În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 4-3, fără break, Friedsam reuşind apoi să câştige pe servicul lui Răducanu, pentru a închide ulterior meciul cu un game la zero.

Decăzută drastic în clasament, până pe locul 83, după pierderea punctelor câştigate anul trecut la US Open, Răducanu va fi recompensată cu 30 de puncte WTA, dar rebuie să mai aştepte rezultatele din această săptămână pentru a afla pe ce loc se va plasa.

Cert e că va urca maxim 9 locuri, în condiţiile în care concurentele aflate încă turnee vor fi eliminate la rândul lor joi sau vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici