Emma Răducanu va petrece Crăciunul departe de casă

Britanica Emma Răducanu îşi va sacrifica sărbătorile de Crăciun în familie pentru a se pregăti pentru începutul sezonului 2022, urmând să petreacă o lună în Orientul Mijlociu.

1620 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu va petrece Crăciunul departe de casă

Emma Răducanu va petrece Crăciunul departe de casă

Răducanu are programat următorul meci la turneul de tenis Mubadala din Abu Dhabi, care va începe pe 16 decembrie. Britanica va călători destul de curând în Golful Persic, unde va petrece aproape o lună, înainte de a zbura spre Australia pe 27 decembrie. Britanica a confirmat programul după meciul de prezentare pe care l-a susţinut ieri la Royal Albert Hall din Londra.

"Ştiam că a juca tenis la nivel profesionist înseamnă să îţi petreci zilele de naştere, Crăciunul şi Anul Nou fără să fii acasă şi simt că pentru mine nu contează. Sunt acolo pentru a mă antrena, sunt acolo pentru a deveni mai bună şi apoi voi zbura spre Australia. Ceea ce va fi cel mai bine pentru mine este să rămân în Orientul Mijlociu, mai degrabă decât să zbor şapte ore dus-întors cu avionul.", a spus Răducanu, după meciul de monstrativ de la Londra.

"Aşa că simt că nu este un sacrificiu şi sper ca mama sau tata să poată veni poate, iar una dintre cele mai bune prietene ale mele locuieşte în Dubai, aşa că pot să o văd.", a mai completat tânăra de 19 ani, care a furnizat cea mai mare surpriză a ultimilor ani, în tenisul mondial, câştigând Grand Slam-ul american şi devenind prima sportivă din lume care reuşeşte acest lucru venind din calificări

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici