Erling Haaland va rata meciul cu Tottenham, dar este aproape de revenire

Atacantul lui Manchester City, Erling Haaland, va rata meciul cu Tottenham Hotspur, din turul al patrulea al Cupei Angliei, dar este aproape de a reveni în activitate, a declarat joi managerul Pep Guardiola.

130 afișări
Imaginea articolului Erling Haaland va rata meciul cu Tottenham, dar este aproape de revenire

Haaland a ratat ultimele nouă meciuri ale lui City în toate competiţiile din cauza unei accidentări la picior, iar Guardiola spune că este pregătit să aştepte până când atacantul norvegian va fi complet recuperat.

"El este pe punctul de a reveni", a declarat Guardiola reporterilor.

"Mâine încă nu este pregătit, dar este aproape. Tabăra de pregătire a fost bună, a făcut câteva şedinţe de antrenament, iar în ultimele două zile aici s-a antrenat, dar nu este perfect şi mai aşteptăm puţin".

Managerul a mai anunţat că fundaşul Manuel Akanji va rata deplasarea de vineri la Spurs, dar atât fundaşul John Stones, cât şi portarul Ederson sunt disponibili.

Guardiola a confirmat că mijlocaşul Kalvin Phillips se află la Londra pentru a efectua o vizită medicală la West Ham United înainte de o probabilă mutare sub formă de împrumut.

"Încă nu s-a făcut, dar el a călătorit ieri pentru a face un test medical, dar probabil că va fi un împrumut de şase luni şi sperăm că va putea juca minutele pe care le merită şi pe care nu i le-am putut oferi", a spus spaniolul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici