Ernesto Valverde, noul antrenor al echipei Villarreal

Oficialii clubului Villarreal au anunţat, marţi, că noul antrenor al echipei este Ernesto Valverde, care îl va înlocui pe chilianul Manuel Pellegrini, plecat la formaţia Real Madrid, informează AFP.

4 afișări

"Valverde a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă un an", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării spaniole.

Ernersto Valverde, în vârstă de 45 de ani, a antrenat în sezonul trecut echipa elenă Olympiakos Pireu, iar în trecut a mai pregătit formaţiile Athletic Bilbao şi Espanol Barcelona.

Villarreal a terminat sezonul 2008/2009 pe locul cinci în campionatul Spaniei şi va juca în Liga Europa.

Clubul Real Madrid a anunţat, luni, că noul antrenor al echipei va fi chilianul Manuel Pellegrini, în vârstă de 55 de ani, care avea contract cu Villarreal până în 2010.

Pellegrini a semnat un contract pe două sezoane cu Real Madrid. Pentru a-l aduce pe Pellegrini la Real, preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, a fost nevoit să plătească o clauză de reziliere de patru milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici