„Este unul dintre cei mai buni jucători”. Cuvinte mari pentru Ianis Hagi

Rivaldinho, jucătorul Viitorului, l-a lăudat pe fostul său coechipier, Ianis Hagi, într-un interviu acordat presei din Brazilia.

1658 afișări
Imaginea articolului „Este unul dintre cei mai buni jucători”. Cuvinte mari pentru Ianis Hagi

„Este unul dintre cei mai buni jucători”. Cuvinte mari pentru Ianis Hagi

Într-un interviu acordat pentru blogs.correiobraziliense.com.br, Rivaldinho a vorbit despre fostul său coechipier, Ianis Hagi, despre care spune că este un jucător foarte valoros: ”Este foarte uşor să joci cu Ianis Hagi. Este excelent, unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodată. Nu am văzut niciodată un jucător care să lovească mingea cu atâta lejeritate şi cu stângul şi cu dreptul. Recent, la Genk, a marcat două goluri din penalty, unul cu dreptul şi altul cu stângul. Sunt sigur că, dacă i se va oferi posibilitate de a juca şi continuitate, va ajunge foarte departe. Are multă calitate”.

Rivaldinho a ajuns la FC Viitorul în vara anului 2019, liber de contract. Transfermakt.com estimează valoarea lui Rivaldinho la aproximativ 1 milion de euro. În cariera sa, Rivaldinho a mai evoluat pentru echipe precum Mogi Mirim, Boavista, Piracicaba, Inter B, Paysandu, Dinamo Bucureşti şi Levski Sofia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici