Eto'o vrea un salariu lunar de un milion de euro

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, a anunţat clubul Manchester City, care este interesat de serviciile sale, că dacă vrea să îl achiziţioneze trebuie să îi plătească un salariu lunar de un milion de euro, informează News of the World.

19 afișări
Imaginea articolului Eto'o vrea un salariu lunar de un milion de euro

Eto'o vrea un salariu lunar de un milion de euro

Printre grupările care s-au arătat interesate de serviciile lui Eto'o se mai numără Manchester United, Liverpool şi Internazionale Milano.

"Multe cluburi îl vor pe Eto'o. Vom face tot ce vom putea să îi prelungim contractul, pentru că, în opinia mea, el este cel mai bun atacant din lume. Dar avem o structură salarială pe care o vom respecta. Ne-ar plăcea să-i prelungim contractul lui Eto'o, dar nu cu orice preţ. În contextul crizei economice mondiale, trebuie să fim şi noi un exemplu. Sper că ne înţelege", a declarat preşedintele grupării din Barcelona, Joan Laporta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici