Eugen Trică nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii la Alba Iulia

Mijlocaşul Eugen Trică nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii Craiova la Alba Iulia, în vederea meciului cu echipa locală Unirea, el fiind nemulţumit că nu este folosit de antrenorul Mark Wotte, conform unor surse din cadrul grupării oltene.

38 afișări
Imaginea articolului Eugen Trică nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii la Alba Iulia

Eugen Trică nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii la Alba Iulia (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Trică a venit la Universitatea la începutul actualului sezon şi a semnat un contract pe un an, cu opţiune pentru încă unul.

Eugen Trică nu a participat la antrenamentul de luni seară şi şi-a strâns lucrurile din cantonamentul Universităţii, nefăcând nici deplasarea la Alba Iulia, susţin sursele citate.

Trică a renunţat, în vară, la contractul cu gruparea CFR, fiind nemulţumit tot de faptul că nu era folosit de antrenorul Antonio Conceicao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici