Euro-2008 - 12 echipe şi-au asigurat calificarea

Şase echipe naţionale şi-au asigurat calificarea la Euro-2008 în urma meciurior de sâmbătă, iar, înaintea ultimei etape, se cunosc 12 din cele 16 participante la competiţia din Austria şi Elveţia, în timp ce pentru cele patru locuri rămase luptă nouă selecţionate, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Euro-2008 - 12 echipe şi-au asigurat calificarea

Euro-2008 - 12 echipe şi-au asigurat calificarea

Şase ţări erau deja cunoscute înaintea etapei de sâmbătă.

Calificate din oficiu: Austria şi Elveţia

Calificate după partidele din preliminarii: Germania, Grecia, Cehia, România, Italia, Franţa, Croaţia, Olanda, Polonia, Spania.

Au rămas deci patru locuri:

- Portugalia (balotaj favorabil), Serbia şi Finlanda sunt în cursă în grupa A

- Turcia (avantaj) şi Norvegia luptă în grupa B

- Anglia (avantaj) şi Rusia sunt în luptă în grupa E

- Suedia (balotaj favorabil) şi Iralnda de Nord în grupa F.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici