Euro-2012: Biletele pentru meciurile din Polonia epuizate, mai sunt 50.000 de tichete pentru Ucraina

Toate biletele pentru meciurile din Polonia din cadrul Campionatului European au fost vândute, însă pentru partidele ce vor avea loc în Ucraina mai sunt disponibile 50.000 de tichete, cu o lună şi jumătate înainte de începerea competiţiei coorganizate de cele două ţări.

114 afișări
Imaginea articolului Euro-2012: Biletele pentru meciurile din Polonia epuizate, mai sunt 50.000 de tichete pentru Ucraina

Euro-2012: Biletele pentru meciurile din Polonia epuizate, mai sunt 50.000 de tichete pentru Ucraina

"În Polonia am vândut tot. În Ucraina mai avem aproximativ 50.000 de bilete. Este cunoscut faptul că în Polonia cererea a fost mai mare decât cea din Ucraina", a declarat reprezentantul UEFA Pedro Correia, într-o conferinţă de presă la Varşovia.

Correia a precizat că faptul că mai sunt 50.000 de bilete disponibile nu este ceva alarmant, fiind vorba de o cifră destul de mică faţă de totalul de 1,4 milioane de la la început.

"De obicei noi avem ca obiectiv vinderea a 95 la sută din totalul biletelor, deoarece este aproape imposibil să vinzi sută la sută. Suntem în obiectiv. Cred că până acum s-au vândut 96 sau 97 la sută din bilete. În 2008, la Campionatul European din Elveţia şi Austria, am vândut aproximativ 60.000 de bilete în ultima clipă", a precizat oficialul forului european.

Peste un milion de persoane sunt aşteptate la această primă ediţie de Campionat European desfăşurată, în perioada 8 iunie - 1 iulie, dincolo de fosta Cortină de Fier, ceea ce provoacă probleme legate de cazarea fanilor, în special în Ucraina, unde preţurile hotelurilor vor creşte foarte mult în timpul competiţiei.

Numeroşi suporteri au criticat această explozie a preţurilor. Preşedintele UEFA, Michel Platini, s-a plâns şi el, în 12 aprilie, că există "bandiţi şi escroci care vor să câştige mulţi bani cu ocazia acestei ediţii a Euro".

Pe de altă parte, anumite oraşe, cum este şi Doneţk, sunt greu accesibile. Drept urmare, federaţia engleză a reuşit să vândă doar jumătate din cele 7.000 de bilete dispobinile pentru primul meci al Angliei în grupa D, cu Franţa, programat la 11 iunie.

"Sunt diverse motive ce pot explica faptul că mai sunt bilete disponibile, probabil situaţia economică din Europa, costul deplasării, al cazării....", a adăugat Pedro Correia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici