Euro 2016: Programul de marţi al echipei naţionale de fotbal a României. Vladimir Petkovic, antrenor Elveţia: Viitorul se va construi pe meciul de mâine cu România

Echipa naţională de fotbal a României are programat marţi, de la ora 18:30, antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Elveţia, de la Campionatul European din Franţa, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

5213 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Programul de marţi al echipei naţionale de fotbal a României. Vladimir Petkovic, antrenor Elveţia: Viitorul se va construi pe meciul de mâine cu România

Programul de marţi al echipei naţionale de fotbal a României (Imagine Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Înainte de şedinţa de pregătire de pe Parc des Princes, deschisă presei în primele 15 minute, la arena din Paris are loc conferinţa de presă a selecţionerului Anghel Iordănescu. Acesta va fi însoţit la întâlnirea cu jurnaliştii de trei jucători: Alexandru Chipciu, Claudiu Keşeru şi Cristian Săpunaru.

Meciul România - Elveţia, din grupa A a Euro 2016, se joacă miercuri, 15 iunie, de la ora locală 18:00 (19:00 ora României), pe Parc des Princes, Paris.

Meciul cu Elveţia, ce se va disputa miercuri, de la 19:00, în Grupa A de la Euro 2016, e decisiv pentru România în vederea calificării în optimile Campionatului European din Franţa. În cazul unei înfrângeri, tricolorii ar avea nevoie de un miracol pentru a mai ieşi din grupă, de pe locul trei.

Elveţienii spun că vor juca la victorie meciul de miercuri seară, fiind dornici să lege în premieră două victorii la un turneu final, în faza grupelor. Selecţionerul Vladimir Petkovic spune că gândeşte strategia pentru a obţine o victorie ce ar fi sinonimă cu calificarea în fazele eliminatorii.

"Nu sunt genul de antrenor care cere de la jucători obiectivul minim. Întotdeauna ne dorim să obţinem maximum, adică trei puncte. Trebuie să fim mai solizi, să comunicăm mai bine şi să alergăm mai mult.

Cu trei puncte am obţine şi calificarea în etapa următoare şi am scrie istorie pentru reprezentativa noastră. Elveţia nu a câştigat niciodată două meciuri consecutive în faza grupelor şi suntem concentraţi pentru a îndeplini acest obiectiv. Viitorul se va construi pe meciul de mâine", a declarat Vladimir Petkovic la conferinţa de presă.

Mijlocaşul Valon Behrami spune că se aşteaptă la o replică extrem de puternică din partea României, declarându-se convins că tricolorii vor face un meci mai bun decât cel din debut.

"Sunt convins că jocul României va fi mai bun mâine decât în meciul cu Franţa. Avem nevoie de presiune pentru a da 100% în meciuri. Sper să simţim această presiune. Obiectivul nostru este să câştigăm meciul cu România. În primul meci am gestionat bine stresul şi presiunea şi am câştigat. Sper să o facem şi în meciul următor", a declarat mijlocaşul Valon Behrami.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici