EURO 2020. Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Ambele echipe au ratat câte un penalty

  • Cea de a doua partidă găzduită de Arena Naţională la Euro 2020, în care s-au întâlnit Ucraina şi Macedonia de Nord, s-a încheiat cu victoria trupei conduse de Andriy Shevchenko.
  • Ucraina a făcut, astfel, primele 3 puncte la turneul final European.
  • Macedonia de Nord are şanse mici de a ieşi din grupe.
231 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Ambele echipe au ratat câte un penalty

EURO 2020. Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Ambele echipe au ratat câte un penalty

Meciul, contând pentru Grupa C, a avut în tribune, la fel ca şi la primul meci, dintre Austria şi Macedonia de Nord, în jur de 13.900 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea stadionului.

Ucrainienii au dominat prima repriză şi au deschis scorul după 29 de minute prin Andriy Yarmolenko, urmat la doar 5 minute de Roman Yaremchuk, care a majorat la 2-0, din pasa aceluiaşi Yarmolenko.

Veteranul macedonean Goran Pandev a fost la un pas de a-şi pune în palmares şi al doilea gol la un turneu final, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de offside, în minutul 39.

Macedonia de Nord a revenit foarte motivată de la vestiare şi, după ce au scăpat fără gol, la o intervenţie salvatoare a lui Stole Dimitrievski, Trajkovski a şutat în bara transversală, ratând şansa de a reduce din diferenţă.

În cele din urmă, Macedonia de Nord a primit un penalty, executat şi ratat de Ezgjan Alioski. Acesta a şutat pe centrul porţii, însă Dimitrievski a anticipat şi a respins. Alioski a avut şansă, mingea revenindu-i, astfel încât a doaua oară a reuşit să trimită în poartă.

Au urmat şarje ofensive repetate ale nord macedonenilor, rămase fără rezultat.

În minutul 84 Ruslan Malinovsky a ratat o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Argentinian al partidei, după ce a consultat sistemul VAR.

S-a încheiat 2-1, elevii lui Shevchenko realizând primele 3 puncte din grupă, care ar putea să îi ducă în optimile de finală. Ucrainienii se întorc pe Arena Naţională, la fel ca şi austriecii, urmând să se confrunte pe 21 iunie.

Macedonia de Nord are şanse mici de a ieşi din grupe, urmând să întâlnească Olanda, la Amsterdam, în ultimul meci al grupei.

CITEŞTE AICI: Euro 2020. Premieră pe Arena Naţională. Meciul Ucraina-Macedonia de Nord, condus de un arbitru de pe alt continent

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici