EURO U21 2019 | Căpitanul tricolorilor "mici": Nu ne vom opri aici, vă promitem asta

Echipa naţională de tineret a României a fost eliminată în semifinalele Campionatului European după ce a pierdut, 2-4, în faţa selecţionatei Germaniei.

450 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Căpitanul tricolorilor "mici": Nu ne vom opri aici, vă promitem asta

EURO U21 2019 | Ionuţ Radu, România: Nu ne vom opri aici, vă promitem asta

Căpitanul tricolorilor "mici", portarul Ionuţ Radu a postat un mesaj emoţionant pe conturile sale de socializare. Goalkeeper-ul echipei din Serie A, Genoa, le-a mulţumit tuturor românilor care i-au susţinut şi a promis că acest EURO este doar începutul performanţei lor.

"Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adică totul pentru că aşa suntem noi. Atât s-a putut, din păcate. Eu sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta şi ne vom bucura din nou împreună.

Cu ce ramanem dupa acest turneu? Cu mandria ca v-am avut alaturi de noi si ca impreuna ne-am simtit invincibili. Am privit fiecare adversar in ochi cu mandrie, i-am aratat ca nu ne temem, l-am facut sa simta ca Romania e puternica! Am spus la inceput ca Romania va uimi la acest turneu. Asa a fost, dar am realizat asta impreuna. Atunci cand am simtit ca nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ati facut sa ne simtim eroi, dar nu stiti ca fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a incheiat azi, dar urmeaza altul si apoi altul. Nu ne vom opri aici, va promitem asta! Suntem Romania si nu exista adversar mai mare decat visul nostru: dorinta de a face performanta! Aveti incredere!

HAI ROMÂNIA!", a scris Ionuţ Radu.

Portarul în vârstă de 22 de ani a avut un discurs superb şi la zona de interviuri, imediat după încheierea partidei, România - Germania 2-4, în care a spus că poate aşa a fost scris să se întâmple.

Radu spera la finală şi spune că penalty-ul nemţilor îi va rămâne mereu în minte.

"Rămâne dezamăgirea că nu am reuşit mai mult. Am ajuns până aici, dar nu voiam să ne mulţumim cu puţin. Voiam să jucăm o finală şi am fi meritat să o jucăm. Am fost foarte aproape la penalty. O să îmi rămână mult timp în minte acea fază. Poate aşa a fost scris. Trebuie să ţinem capul sus. Sincer, la lovitura liberă şi cartonaşul roşu al lui Paşcanu am simţit că am cedat psihic.

Nu suntem mici, chiar suntem foarte mari! Posibil de asta nu ne voiau în finală. În prima repriză noi am făcut jocul, puteam să facem 3-1 într-un anumit punct. Plecăm cu un gust foarte dulce pentru că am dus echipa în topul Europei, dar şi cu un gust amar pentru că nu am făcut acel pas spre finală. Sunt mândru să fiu căpitanul acestei echipe, sunt mândru să fac aparte din acest grup. Când îi vezi atât de încărcaţi nu ai cum să dai înapoi!", a spus Ionuţ Radu, la microfonul FRF TV.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici