Eva Tofalvi - locul 21 la biatlon start în bloc, Domraceva - campioană olimpică

Sportiva română Eva Tofalvi s-a clasat, luni, pe locul 21 în proba de biatlon start în bloc din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, câştigată de Daria Domraceva, din Belarus, informează site-ul oficial al competiţiei.

73 afișări
Imaginea articolului Eva Tofalvi - locul 21 la biatlon start în bloc, Domraceva - campioană olimpică

Eva Tofalvi - locul 21 la biatlon start în bloc, Domraceva - campioană olimpică (Imagine: Illyes Tibor/Mediafax Foto)

Tofalvi a terminat proba în 37 de minute, 50 de secunde şi 9 zecimi, la două minute, 25 de secunde şi şi 3 zecimi de învingătoare.

Domraceva, care a câştigat astfel a treia medalie de aur la această ediţie a Jocurilor Olimpice, a fost înregistrată cu timpul de 35 de minute, 25 de secunde şi 6 zecimi.

Medalia de argint a fost obţinută de cehoaica Gabriela Soukalova, care a avut o întârziere de 20.2 secunde, iar bronzul a fost câştigat de norvegianca Tiril Eckhoff, care a ajuns la final cu o întârziere de 27.3 secunde.

Proba de start în bloc a fost ultima competiţie în care Eva Tofalvi a luat startul la Jocurile Olimpice de la Soci. Ea s-a clasat pe locul 22 la sprint, pe 26 la urmărire şi pe 21 la individual şi start în bloc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici