Evgheni Pluşenko va suferi intervenţii chirurgicale la genunchi şi la spate

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko, campion olimpic în 2006 şi triplu campion mondial, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că va suferi două intervenţii chirurgicale, la genunchi şi la spate.

210 afișări
Imaginea articolului Evgheni Pluşenko va suferi intervenţii chirurgicale la genunchi şi la spate

Evgheni Pluşenko (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Medaliat cu aur la Campionatele Europene de la Sheffield, din ianuarie, Pluşenko a declarat că nu va participa la Mondialele de la Nisa (26 martie - 1 aprilie), deoarece va merge la Munchen pentru a se opera la genunchiul stâng.

Evgheni Pluşenko, în vârstă de 29 de ani, a afirmat că după cele două operaţii se va pregăti pentru sezonul viitor. Revenit în competiţii în ianuarie, după o pauză de doi ani, patinatorul rus se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici