Farul Constanţa: Am pierdut memoriul la TAS în cazul "Nocturna"

Directorul executiv al clubului Farul Constanţa, Dan Pâra, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea constănţeană a pierdut memoriul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul "Nocturna" de la meciul cu Poli Iaşi.

25 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa: Am pierdut memoriul la TAS în cazul "Nocturna"

Farul Constanţa: Am pierdut memoriul la TAS în cazul "Nocturna"

"Am primit un mail luni seară, însă nu am comunicat nimănui decizia celor de la TAS, o decizie nefavorabilă nouă. S-a dat dreptate Iaşiului şi mâine (n.r. - joi) vom primi şi hârtia oficială din partea TAS şi vom putea afla care a fost motivarea celor de acolo", a spus Pâra.

Partida Poli Iaşi - Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, nu s-a disputat la data de 23 de august 2008, aşa cum era programată, deoarece arbitrul Istvan Kovacs a aşteptat doar 32 de minute remedierea defecţiunii la nocturna Stadionului "Emil Alexandrescu" şi nu 60 de minute.

După ce ieşenii au făcut memoriu la FRF, Comisia de Disciplină a decis că partida trebuie reprogramată, aceasta dispuntându-se pe 12 octombrie şi fiind câştigată de ieşeni cu scorul de 1-0. Farul Constanţa a depus memoriu la TAS solicitând victoria cu 3-0 la masa verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici