Favoritele s-au impus joi în etapa a 10-a a Ligii Florilor

CSM Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea şi Rapid Bucureşti şi-au valorificat statutul de favorite şi s-au impus fără emoţii în meciurile de joi contând pentru etapa a 10-a a Ligii Florilor la handbal feminin. CSM Bucureşti a preluat pentru moment şefia clasamentului cu 28 de puncte.

134 afișări
Imaginea articolului Favoritele s-au impus joi în etapa a 10-a a Ligii Florilor

În a doua jumătate de clasamentului, SCM Craiova s-a impus în deplasare, în timp ce nou promovata CSM Târgu Jiu a învins pe Minaur Baia Mare, care a ajuns pe poziţia a 11-a, pe loc de baraj, cu 9 puncte.


Rezultatele zilei de joi în etapa a 10-a a Ligii Florilor – handbal feminin

 

  • CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 36-26 (20-14)
  • CSM Slatina – CS Mioveni 18-22 (8-13)
  • HC Zalău – CSM Râmnicu Vâlcea 25-32 (13-18)
  • Măgura Cisnădie – SCM Craiova 27-28 (11-18)
  • Rapid Bucureşti – CSM Galaţi 39-26 (22-13)
  • CSM Târgu Jiu – Minaur Baia Mare 24-21 (13-12)

Din runda a 10-a a mai rămas de jucat meciul dintre SCM Gloria Buzău şi Gloria Bitriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici