FC Argeş retrage definitiv tricoul lui Nicolae Dobrin, la 16 ani după moartea acestuia

FC Argeş retrage definitiv tricoul cu numărul 10, care i-a aparţinut lui Nicolae Dobrin. „Prinţul din Trivale” a murit acum 16 ani, iar în onoarea şi memoria sa, numărul 10 nu va mai aparţine vreunui jucător de la gruparea argeşeană începând de joi.

1042 afișări
Imaginea articolului FC Argeş retrage definitiv tricoul lui Nicolae Dobrin, la 16 ani după moartea acestuia

Foto: Giuseppe Giannini (dreapta) arata ziaristilor un tricou primit de la Nicolae Dobrin (stanga), intr-o conferinta de presa, la Mioveni, joi, 8 iunie 2006

Clubul FC Argeş care are o echipă de fotbal în Liga 2 a pregătit momentul şi a transmis că „Acesta (n.r. Nicolae Dobrin) a fost o figură emblematică pentru FC Argeş şi pentru fotbalul românesc. El nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci şi un ambasador al României. Driblingurile sale nu doar că au amuţit stadioane întregi, ci au şi făcut ca numele său şi al României să fie scris în publicaţii de pe întreg mapamondul. Contribuţia sa la succesul echipei FC Argeş, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, nu poate fi niciodată uitată”.

Din 26 octombrie, la echipa alb-violetă nu se va mai putea purta tricoul cu numărul 10.

„Prin retragerea tricoului cu numărul 10, clubul nostru doreşte să asigure că amintirea şi spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veşnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România”, a comunicat clubul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici