FC Argeş şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1

Formaţiile FC Argeş şi Universitatea Craiova au remizat, vineri, scor 1-1 (1-0), într-o partidă disputată pe stadionul "Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a X-a a Ligii I, în care arbitrul Aurelian Bogaciu a arătat trei cartonaşe roşii.

16 afișări
Imaginea articolului FC Argeş şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1

FC Argeş şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru FC Argeş a marcat Tameş '35, din penalti, în timp ce pentru Universitatea a înscris Fl. Costea '65.

În minutul 34, Găman l-a faultat pe Dulcea şi arbitrul Aurelian Bogaciu a dictat penalti pentru FC Argeş şi i-a acordat cartonaşul galben jucătorului de la Universitatea. Tameş a transformat cu o scăriţă, pe mijlocul porţii şi l-a păcălit astfel pe Bornescu, plecat pe colţul din dreapta.

În minutul 65, Wobay a execuat o lovitură de colţ de pe partea stângă, Mitchell a reluat cu capul spre poartă, dar Boşneag a respins cu un reflex senzaţional, însă balonul a ajuns la Florin Costea, care a înscris cu un şut din doi metri.

În minutul 81, Voiculeţ a avut o intervenţie dură asupra portarului Universităţii Craiova şi goalkeeper-ul l-a luat de gât pe atacantul formaţiei piteştene, moment în care s-a creat un meleu între jucătorii celor două formaţii, Baird şi Bălaşa lovindu-se reciproc. După ce spiritele au fost calmate de intervenţia membrilor brigăzii de arbitri, centralul Aurelian Bogaciu i-a eliminat pe Bălaşa, Bornescu şi Baird.

Din cauza incidentelor, partida a fost prelungită cu cinci minute.

FC Argeş: 1. Boşneag – 2. M. Stan (18. Ghiţă '65), 5. D. Bălaşa, 3. Lăcustă, 23. Poenaru – 11. Năstăsie, 10. Tameş, 4. Bazzi, 9. Cr. Tănase – 30. Kamara (20. Ad. Iordache '86), 13. Dulcea (21. Voiculeţ '75). Antrenor Ionuţ Badea.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu – 18. Dănănae, 4. Mitchell, 7. Găman (33. Stoianof '57), 27. Rose – 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 6. D. Stoica, 28. Gângioveanu (77. Wobay '57) – 17. Baird, 10. Costea (21. Lung jr. '86). Antrenor Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Bazzi '87, Voiculeţ '83 / Găman '34, Wobay '67

Cartonaşe roşii: Bălaşa '83 / Bornescu '83, Baird '84

Partida a fost condusă la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Sorin Caia şi Daniel Demetrescu, în timp ce rezervă a fost Robert Dumitru.

Observatori au fost delegaţi Alexandru Popescu şi Daniel Prodan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici