FC Barcelona va face o ofertă de 95 de milioane de euro pentru Wayne Rooney

Publicaţia News of the World scrie că FC Barcelona pregăteşte o ofertă de 85 de milioane de lire sterline (95 de milioane de euro) pentru achiziţionarea atacantului Wayner Rooney, de la Manchester United.

15 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona va face o ofertă de 95 de milioane de euro pentru Wayne Rooney

FC Barcelona va face o ofertă de 95 de milioane de euro pentru Wayne Rooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, clubul catalan crede că atacantul de 24 de ani va fi viitorul star al Cupei Mondiale şi consideră că oferta este avantajoasă şi pentru Manchester United, grupare ce se confruntă cu numeroase datorii.

News of the World notează însă că Rooney nu şi-a exprimat niciodată dorinţa de a pleca de la United, iar acum ar fi şi mai greu după ce soţia lui, Coleen, a născut un băieţeul, Kai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici