FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga I

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători.

248 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga I

FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în Liga I

Golul a fost marcat de Vaşvari, în minutul 57, cu un şut de la aproximativ 30 de metri.

Gazdele au mai trimis mingea în poarta timişorenilor de două ori, în minutele 27 şi 65, însă la cele două faze a fost fault în atac, respectiv ofsaid. Şi oaspeţii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, în minutul 73 (Hasani).

ACS Poli Timişoara a rămas în inferioritate numerică în minutul 21, când a fost eliminat Popovici pentru un fault dur la Croitoru. Acelaşi Croitoru a fost faultat în minutul 51 de Gorobsov, care de asemenea a fost eliminat.

FC Botoşani: Lazar - Patache, Oltean, Ivanovs, Bordeanu - Tincu (Codoban '46), Vaşvari - M. Croitoru, Vertelis (Fulop '60), Hadnagy (Cârjan '72) - Stojkov. Antrenor: Leontin Grozavu.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Mera, Şeroni, Scutaru, Morariju - Gorobsov, Poparadu - Popovici, Boldea (Nanu '63), Trandu (Kneeshaw '85) - Szekely (Hasani '55). Antrenor: Aurel Şunda.

Cartonaşe galbene: Ivanovs '42, Oltean '73, Fulop '87 / Scutaru '45+2

Cartonaşe roşii: Popovici '21, Gorobsov '51

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Mircea Grigoriu, Alexandru Cerei (asistenţi) - Marius Omuţ, Sergiu Popa (adiţionali) - Gabriel Bârjac (rezervă)

Observatori: Zoltan Szekely, Cristian Ciocoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici