FC Botoşani - Astra s-a încheiat 1-1, primul meci din etapa a IV-a a Ligii I Betano

FC Botoşani şi Astra au remizat, 1-1, în Moldova, în meciul de deschidere al etapei a patra a Ligii 1 Betano. Ongenda, în minutul 10, şi Bejan, 29 de minute mai târziu, au semnat golurile unei remize care păstrează invincibilitatea ambelor echipe.

110 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - Astra s-a încheiat 1-1, primul meci din etapa a IV-a a Ligii I Betano

FC Botoşani - Astra s-a încheiat 1-1, primul meci din etapa a IV-a a Ligii I Betano

Fost fotbalist la PSG, Ongenda a avut nevoie de doar zece minute în primul meci ca titular pentru a le arăta suporterilor ce poate. Bejan a respins neglijent, francezul a şutat excepţional de la 25 de metri, Lazar nu a avut replică şi tabela s-a modificat devreme. Apoi, Soiledis l-a copiat, dar şutul său (minutul 13) s-a oprit în bară. Au fost singurele momente bune ale gazdelor care au făcut pasul în spate şi asta i-a costat. După două ocazii ale lui Alibec, titular şi el în premieră de la revenirea la Astra, Pap a ieşit eronat pe o centare a lui Radunovic şi asta l-a costat. Atent, Bejan l-a dat la o parte pe Burcă, a marcat cu capul şi a stabilit ceea ce avea să fie scorul final, 1-1.

Partea a doua a venit cu foarte puţin fotbal, pentru că FC Botoşani nu a mai găsit culoarele spre poarta lui Lazăr, iar când a făcut-o Bejan (minutul 62) l-a blocat la timp pe Mihai Roman. Cu Alibec rămas fără energie şi înlocuit în minutul 72, Astra s-a mulţumit cu un egal şi nici măcar cartonaşul roşu acordat de Sebastian Colţescu lui Dumitraş, în minutul 83, nu i-a făcut pe giurgiuveni să fie mai ofensivi.

S-a terminat 1-1 după un meci cu şase cartonaşe galbene şi o eliminare, iar FC Botoşani şi Astra urcă, de mână, pe podiumul Ligii 1 Betano. Ambele au şase puncte acumulate dintr-o victorie şi trei rezultate de egalitate şi se află la un punct în spatele liderului Gaz Metan. Cum, însă, au deschis etapa, e de aşteptat să fie depăşite de mai multe etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici