FC Botoşani - FC Hermannstadt, în etapa a doua a Ligii 1

FC Botoşani va întâlni vineri seară, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal, formaţia nou-promovată FC Hermannstadt. La prima vedere, moldovenii par favoriţi, dar oaspeţii au demonstrat că pot face surprize.

405 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - FC Hermannstadt, în etapa a doua a Ligii 1

FC Botoşani - FC Hermannstadt, în etapa a doua a Ligii 1

FC Hermannstadt a promovat fără mari emoţii în Liga 1, a ajuns până în finala Cupei României, iar în prima etapă a sezonului a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, spune că îl interesează în primul rând punctele în acest debut de campionat şi că trebuie aceeaşi atitudine ca la Cluj, una a remizat cu CFR (1-1), pentru a obţine victoria cu sibienii.

„Fotbalul nu e matematică. În fotbalul mondial tendinţa este de echilibru, de egalizare a valorilor şi de rezultate imprevizibile. Nu mai putem spune că cineva e favorit dinainte. În prima etapă au fost rezultate destul de curioase sau surprize destul de multe. Ne aşteaptă un joc foarte greu. E clar că trebuie să tindem spre victorie pentru că trebuie să ne menţinem statutul. Acea victorie poate veni doar dacă suntem conştienţi. Efortul de la Cluj trebuie făcut din nou, iar determinare şi spiritul de sacrificiu trebuie să fie măcar la acelaşi nivel. Întâlnim un Hermannstadt omogen, cu entuziasm, emulaţie, o foarte bună organizare, cu o calitate bună la contraatac, o echipă care poate surprinde în orice moment la faze fixe. Hermannstadt este o echipă bună a campionatului, care va face probleme multor echipe. Ne aşteaptă un meci greu, dar eu merg cu încredere, bazată pe evoluţia jucătorilor, pe modul în care s-au antrenat şi pe modul în care îi simt în vestiar. Văd un grup unit, un grup care se simte bine împreună”, a spus Costel Enache, antrenorul lui FC Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici