FC Braşov îşi va inaugura nocturna la partida cu Steaua

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că nu îl deranjează că nocturna stadionului "Tineretului" va fi inaugurată într-o partidă cu Steaua, la 6 martie, de la ora 20.45, după ce iniţial meciul fusese programat pentru 8 martie, de la ora 15.30.

22 afișări
Imaginea articolului FC Braşov îşi va inaugura nocturna la partida cu Steaua

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucăm cu Steaua în nocturnă? Şi ce dacă? Noi trebuie să intrăm în teren hotărâţi să câştigăm, indiferent de ora meciului sau de adversarul pe care îl avem în faţă. Nu pot spune că e un avantaj sau un dezavantaj, ci e un meci de campionat pe care noi trebuie să îl câştigăm, pentru că avem un obiectiv de îndeplinit în acest retur şi trebuie să fim interesaţi de un singur lucru, şi anume să câştigăm meci de meci dacă se poate", a spus Dinu Gheorghe.

FC Braşov a anunţat că pentru meciul cu Steaua, un bilet va costa 50 de lei la peluză, tribuna I şi tribuna a II-a, 80 de lei la tribuna acoperită şi 200 de lei la fotolii.

Altfel, preşedintele FC Braşov a mai spus că a plătit datoria clubului Dinamo în contul transferului atacantului Alexandru Bălţoi şi echipa antrenată de Răzvan Lucescu va fi programată în Liga I. "Noi am platit banii pentru Bălţoi, astfel ca vom fi programaţi pentru primul meci din retur, cel cu Unirea Urziceni", a precizat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici