FC Braşov va disputa primul meci de pe teren propriu din sezonul viitor cu porţile închise

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca FC Braşov să dispute următorul meci de pe teren propriu cu porţile închise, deoarece suporterii grupării ardelene au folosit materiale pirotehnice la partida cu Steaua, din returul semifinalelor Cupei României-Timişoreana.

39 afișări
Imaginea articolului FC Braşov va disputa primul meci de pe teren propriu din sezonul viitor cu porţile închise

FC Braşov va disputa primul meci de pe teren propriu din sezonul viitor cu porţile închise (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, gruparea braşoveană a primit şi o penalitate sportivă de 20.000 de lei.

Cum FC Braşov va disputa ultimul meci din sezonul 2010/2011 al Ligii I în deplasare, la Rapid, sancţiunea, care poate fi supusă recursului, va fi aplicată în sezonul viitor.

Jucătorul FC Braşov, Filipe de Andrade Teixeira, a fost sancţionat cu un joc suspendare şi cu 740 lei penalitate sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici