FC Dinamo a decis ca abonamentele din Liga I să fie valabile şi în Liga Europa

Conducerea FC Dinamo a decis ca suporterii care îşi procură abonamente pentru meciurile din Liga I să aibă accesul gratuit la meciul retur cu Olimpia Bălţi, din turul II preliminar al Ligii Europa, şi, în cazul în care se califică, la partida cu Hajduk Split.

13 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo a decis ca abonamentele din Liga I să fie valabile şi în Liga Europa

FC Dinamo a decis ca abonamentele din Liga I să fie valabile şi în Liga Europa (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Formaţia Dinamo Bucureşti va întâlni echipa croată Hajduk Split, în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă reuşeşte să ajungă în această fază a competiţiei în urma dublei manşe cu Olimpia Bălţi. În partida tur, disputată la Chişinău, Dinamo a învins Olimpia Bălţi cu scorul de 2-0.

Prima manşă a turului trei preliminar va avea loc la 29 iulie, în timp ce manşa secundă este programată la 4 august.

FC Dinamo a pus în vâzare, vineri, abonamente pentru sezonul 2010/2011 al Ligii I, preţurile acestora variind între 105 de lei şi 1.200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici