FC Hermannstadt, remiză albă cu Poli Iaşi pe teren propriu, cu penalty ratat în prelungiri

  • FC Hermannstadt şi Politehnica Iaşi au încheiat la egalitate, 0-0, prima partidă a etapei a 17-a din Superliga la fotbal masculin.
  • Sibienii au ratat un penalty în minutele suplimentare de joc, prin Petrişor Petrescu şi ratează ocazia de a se apropia de podium.
76 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt, remiză albă cu Poli Iaşi pe teren propriu, cu penalty ratat în prelungiri

Silviu Lung Junior a salvat prima mare dublă ocazie a gazdelor, în minutul 12, dar a mai avut şi alte situaţii în care a intervenit decisiv.

Căbuz s-a evidenţiat şi el la cealaltă poartă, în debutul reprizei secunde, respingând în corner şutul lui Buş, la cea mai mare şansă de a marca a oaspeţilor.

În minutul 90+3, Samayoa a comis un henţ involuntar în careu, pe care arbitrul Kovacs l-a penalizat cu un penalty.

Petrişor Petrescu a executat slab şi scorul a rămas 0-0, sibienii ratând ocazia de a se apropia de podiumul Ligii I. Cu 25 de puncte Hermannstadt ocupă momentan locul 5, în timp ce Poli Iaşi e pe locul 11, cu 19 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici