FC Rapid solicită urgentarea semnării contractului de concesiune a stadionului Giuleşti

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, că discuţiile cu Ministerul Transportului pentru concesionarea stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu au fost finalizate şi solicită urgentarea semnării contractului pentru demararea lucrărilor de modernizare.

1 afișare
Imaginea articolului FC Rapid solicită urgentarea semnării contractului de concesiune a stadionului Giuleşti

FC Rapid solicită urgentarea semnării contractului de concesiune a stadionului Giuleşti

"În acest moment se poate spune că fiecare zi în care semnarea unui acord cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor privind concesionarea stadionului de către FC Rapid este amânată este o zi pierdută. Discuţiile au fost finalizate şi cu cât mai repede va fi semnat acordul cu atât va fi mai bine, pentru că timpul nu este de partea noastră. Investiţiile în infrastructura bazei sportive vor începe imediat ce va fi perfectată această înţelegere", a afirmat Zotta, pe site-ul oficial al FC Rapid.

Constantin Zotta susţine că SC FC Rapid SA intenţionează să investească pentru ca stadionul să fie parte a unui complex multifuncţional. "Am analizat mai multe oferte şi suntem pregătiţi să investim pentru a aduce nu numai stadionul, ci întregul complex sportiv la standarde europene. Pe lângă satisfacerea cerinţelor UEFA pentru un stadion de categoria a treia (4 000 de locuri de parcare, toalete moderne, săli de conferinţă şi centru de presă, îmbunătăţirea accesului spectatorilor, modernizarea tribunelor şi a vestiarelor), planul include modernizarea sălii de sport Giuleşti, dar şi ridicarea mai multor construcţii care ar face din zona adiacentă stadionului un complex atractiv şi multifuncţional destinat suporterilor rapidişti şi nu numai: restaurante, magazine, multiplex şi chiar un modern «business tower»", a completat Zotta.

În urma unor negocieri care au durat aproximativ şapte luni, Ministerul Transporturilor va concesiona stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu Societăţii Comerciale FC Rapid SA, pe o perioadă cuprinsă între 15 şi 20 ani, pentru a-l moderniza, suma minimă alocată investiţiei fiind de trei milioane euro. George Copos a declarat că SC FC Rapid SA va investi aproximativ patru milioane de euro în modernizarea stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici