FC Santos a câştigat Copa Libertadores

Echipa braziliană FC Santos a câştigat pentru a treia oară în istorie Copa Libertadores, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia uruguayană Penarol Montevideo, în manşa secundă a finalei competiţiei.

141 afișări
Imaginea articolului FC Santos a câştigat Copa Libertadores

FC Santos a câştigat Copa Libertadores

Golurile învingătorilor au fost marcate de Neymar '47 şi Danilo '69, în timp ce oaspeţii au punctat prin autogolul lui Durval din minutul 80.

În tur, la Montevideo, scorul a fost egal, 0-0.

Celelalte două succese ale brazilienilor în Copa Libertadores au fost înregistrate în 1962 (în finală tot cu Penarol Montevideo) şi 1963, atunci când din echipă făcea parte şi Pele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici