FC Sevilla l-a împrumutat până la vară pe atacantul Stevan Jovetic de la Internazionale Milano

Clubul spaniol FC Sevilla a anunţat, marţi, prin intermediul contului oficial de Facebook, împrumutul fotbalistului muntenegrean Stevan Jovetic, în vârstă de 27 de ani, de la Internazionale Milano.

3 afișări

Jovetic va juca la Sevilla până la vară, conducătorii spanioli având şi opţiunea de a-l cumpăra definitiv dacă acesta se va impune. Fostul fotbalist de la Partizan Belgrad şi Fiorentina mai are contract cu Internazionale Milano până în vara anului 2019. Ca să-l păstreze pe atacantul din Muntenegru, Sevilla va trebui să plătească 14 milioane de euro.

După ce a efectuat vizita medicală, Stevan Jovetic şi-a pus semnătura pe contract. "Am ales Sevilla pentru că joacă în Liga Campionilor şi se luptă la primele locuri în Spania", a spus muntenegreanul, conform paginii de Facebook a Sevillei. În carieră, Jovetic a jucat la Partizan Belgrad, Fiorentina, Manchester City şi Internazionale Milano. Cel mai bun randament la avut la Fiorentina, unde a jucat alături de internaţionalul român Adrian Mutu. Jovetic marcat 40 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive, în 134 de meciuri.

Stevan Jovetic a marcat golul egalizator în meciul România - Muntenegru, încheiat cu scorul de 1-1, pe 4 septembrie 2016, la Cluj-Napoca, în prima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici