FC Vaslui a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor. Vezi preţurile

FC Vaslui a pus în vânzare, de vineri, abonamentele pentru sezonul competiţional 2011-2012, preţul acestora fiind cu 5 lei mai mare faţă de campionatul trecut la peluză şi la tribune şi cu 145 de lei mai mic pentru Tribuna 0.

90 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor. Vezi preţurile

FC Vaslui a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor. Vezi preţurile (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Costul unui abonament la Tribuna 0 pe Stadionul Municipal Vaslui pentru noul sezon competiţional va fi de 355 de lei, în condiţiile în care, în campionatul trecut, costul unui fotoliu pentru cele 17 meciuri jucate de FC Vaslui pe teren propriu a fost de 500 de lei.

La Tribuna I, sectoarele B şi C, precum şi la Tribuna a II-a preţul unui abonament este de 205 lei, cu 5 lei mai mult faţă de ediţia trecută de campionat. Pentru a reuşi să acopere şi sectoarele mărginaşe ale Tribunei I, respectiv A şi D, oficialii clubului moldav au introdus un abonament nou, care costă 125 de lei, faţă de 200 de lei cât era sezonul 2010-2011. Cele mai mici preţuri rămân la Peluza Nord, unde costul abonamentului se ridică la 55 lei, cu 5 lei mai mult decât în campionatul trecut.

Conducerea clubului oferă în continuare reduceri de 50% pentru elevi, dar numai la Tribuna I, sectorul A, şi Peluza Nord, pe baza carnetului de elev. În ceea ce-i priveşte pe pensionari, aceştia pot cumpăra abonamentele cu 25% mai ieftine, pe bază de cupon de pensie, la toate tribunele, excepţie făcând Tribuna 0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici