FC Vaslui l-a dat dispărut pe brazilianul Gladstone

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, l-a dat dispărut pe fundaşul brazilian Gladstone, accidentat în prima parte a actualului sezon, acesta nemaiputând fi contactat de nimeni din conducerea clubului în ultima perioadă.

32 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui l-a dat dispărut pe brazilianul Gladstone

FC Vaslui l-a dat dispărut pe brazilianul Gladstone (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nimeni nu mai ştie nimic de Gladstone. Nu mai răspunde la telefoane, nu mai comunică pe e-mail. El este accidentat de ceva vreme şi necesită o operaţie, pe care nu a mai făcut-o. Sperăm să rezolvăm odată problema şi cu acest jucător pentru că, la fel ca Pavlovici, ne lipseşte din angrenajul echipei", a declarat, joi, Viorel Hizo.

Fundaşul brazilian Gladstone Perreira Della Valentina a evoluat ultima dată în etapa a IV-a a Ligii I, cu FC Braşov. În vârstă de 25 de ani, jucătorul brazilian a fost adus la Vaslui de fostul antrenor Marius Lăcătuş, în februarie 2010, după ce a devenit jucător liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici