FC Voluntari i-a demis pe antrenorii Ilie Poenaru şi Marian Dună

  • În urma eşecului din campionat cu CFR Cluj, conducerea clubului FC Voluntari a decis miercuri să încheie relaţiile contractuale cu antrenorii Marian Dună şi Iie Poenaru.
  • Dună, deţinător al licenţei Pro, a fost antrenorul din acte, titular de facto fiind în fapt Ilie Poenaru.
144 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari i-a demis pe antrenorii Ilie Poenaru şi Marian Dună

FC Voluntari i-a demis pe antrenorii Ilie Poenaru şi Marian Dună

„FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună şi staff-ul său compus din : Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) şi Paul Ceuşan (antrenor secund ).”, au scris cei de la Voluntari pe pagina de socializare a clubului.

Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună şi Ilie Poenaru au însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri şi 10 înfrângeri.

FC Voluntari est calificată în sferturile Cupei României, acolo unde va juca cu FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici